PACHETUL ANDREEA SAVULESCU
84 Lei   39 Lei

”Doare al naibii de tare viața asta, dar e atât de frumoasă când înveți s-o trăiești...”
Psih. Andreea Săvulescu

Ziua în care m-am iubit adevărat. O carte scrisă cu atât de multă vulnerabilitate și sinceritate, încât nu îți permiți să fii altfel. Pe măsură ce o vei citi, te vei apropia mai mult de tine, vei conștientiza ce se ascunde în spatele scenei vieții tale și vei începe procesul de vindecare.

Împreună cu volumul Trăiește autentic, vei descoperi cheia către sufletul tău, vei deschide ușile subconștientului și vei reuși să înveți să te bucuri și să-ți iubești viața.

84 Lei
39 Lei
Comandă

Citind cele două cărți vei reuși să:

 • Tratezi problemele reale și închipuite, evenimentele aparent banale, dar interpretate de către creier drept traume
 • Te întorci la copilul interior și îi îndeplinești nevoile afective și emoționale, pentru a găsi liniștea în prezent
 • Faci pace cu trecutul și trăiești autentic
 • Conștientizezi factorii care blochează accesul fericirii în viața ta
 • Accepți lucrurile pe care nu le poți schimba și preiei controlul asupra vieții tale
 • Depășești obstacolele din calea fericirii și înveți să nu te mai auto-sabotezi

Ziua în care m-am iubit cu adevărat

O carte scrisă din două perspective – personală și psihologică – prin care autoarea se expune cu vulnerabilitate și onestitate, din dorința de a se vindeca de ea însăși. Folosind toate cunoștințele din profesia de psihoterapeut, aceasta se ia drept studiu de caz, se analizează începând cu perioada copilăriei, când nevoile sale afective și emoționale nu au fost satisfăcute, trecând apoi la adolescență, când s-a confruntat cu probleme de adaptare și de încredere în sine din cauza aspectului fizic, până în prezent, când viața de adult s-a dovedit a fi confuză, din cauza traumelor nevindecate din trecut.

Citind această carte vei avea senzația că stai de vorbă cu o prietenă, care îți povestește întreaga ei viață și din experiența căreia ai foarte multe de învățat! Inevitabil te vei regăsi în confesiunea ei și vei descoperi cauza problemelor care te frământă, vei conștientiza motivele din spatele unor comportamente, dar vei identifica și modul în care îți poți trata rănile și lipsurile emoționale.

Realitatea asta m-a speriat, să realizezi că nu știi să te iubești pe tine, după atâta psihologie, la 33 de ani, să înțelegi că nu faci altceva decât să te rănești, e un lucru înspăimântător. Așa am ajuns să caut soluții ca să ies din tipare și să învăț să îmi ofer iubirea pe care am simțit că ceilalți nu mi-o pot da.

45 Lei
35 Lei
Comandă

Trăiește autentic - Lecții de fericire

O carte care conține toate instrumentele necesare pentru a-ți identifica blocajele emoționale, convingerile limitative și obstacolele ce stau în calea fericirii adevărate. Scrisă într-un mod personal, dar din perspectivă mai mult psihologică, această carte îți explică, pas cu pas, metodele prin care să te dezbraci de măștile sociale, de imaginea pe care trebuie să o ai, de lucrurile care nu sunt în acord cu sinele tău. În felul acesta înveți să îți descoperi esența unică, să conștientizezi ce înseamnă să trăiești autentic și să ai controlul propriei vieți!

Pe scurt, citind această carte vei reuși să fii stăpân pe gândurile și pe emoțiile tale și vei trăi viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!

Fericirea e pe gratis, iar scopul meu este de a te ajuta să o descoperi. Îmi place să cred că viaţa este o carte şi vreau să te învăţ să scrii fiecare pagină ca şi cum ar fi cea mai frumoasă! Există suficientă fericire pentru toată lumea!

39 Lei
25 Lei
Comandă

Nu rata cele două cărți dacă:

 • Te simți blocat în trecut
 • Simți că nu ești fericit/ă și îți dorești o schimbare de durată
 • Te regăsești în aceleași tipare relaționale
 • Simți că poți mai mult, dar nu știi cum să obții
 • Ai răni pe care nu le poți discuta cu nimeni și vrei să te vindeci
 • Vrei să capeți control asupra gândurilor și a emoțiilor tale
 • Vrei să trăiești autentic și conștient

BONUSURI

Comandă acum cele două cărți la pachet și primești cadou 2 ebook-uri in format pdf: Puterea subconștientului și Secretul oamenilor de succes.

Aceste bonusuri conțin informații și exerciții care te vor învăța care sunt trăsăturile oamenilor de succes și cum să îți programezi mintea prin metoda afirmațiilor pentru a obține ceea ce îți dorești..

RECOMANDAT DE:

”Merită să citești amândouă cărțile. Prima începe procesul de cunoaștere de sine și a doua îl continuă și sapă și mai adânc în sufletul tău. Mi-s dragi ambele cărți, cumva mi-au atins și îmbrățișat copilul meu interior. Sunt fericită că le-am descoperit și citit și eu acum, la 28 de ani, aflându-mă și eu în acest proces de cunoaștere, iubire și acceptare de sine început de 1-2 ani.

Cris Z.

”E printre cele mai bune cărți pe care le-am citit până acum. Sunt extra-recunoscătoare pentru sinceritatea dureroasă, cred că e cu adevărat de ajutor.

Mateescu Bianca

”O carte plină de sinceritate și cu o mulțime de emoții. O carte care te ghidează către tine și tot ceea ce înseamnă proces de vindecare.

Teodora

DESPRE AUTOARE:

Andreea Săvulescu este în primul rând OM, și în al doilea rând, psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniană, dar și copywriter pe artaeducatiei.com.

Mă consider o persoană norocoasă. Mi-am descoperit de mică vocaţia, am ştiut mereu care este scopul meu în această lume. M-am visat psiholog, m-am visat oferind speranţă. Mi-am dorit, am muncit, iar visul meu s-a transpus în realitate. Astăzi aduc zâmbete pe feţele oamenilor, pentru că în sfârşit am înţeles. Am înţeles că eu sunt creatorul propriului meu Univers. Iar lumea pe care mi-am făurit-o este magică şi îmi oferă puterea de a-i ajuta şi pe alţii, de a te ajuta pe tine să devii arhitectul propriei tale vieţi.

Comandă aici pachetul care te va învăța să te vindeci, să te iubești și să preiei controlul asupra vieții tale!

84 Lei
39 Lei