PACHETUL ANDREEA SAVULESCU
84 Lei   49 Lei

GĂSEȘTE CALEA DE VINDECARE ȘI DE ACCEPTARE A SINELUI. DEPĂȘEȘTE-ȚI BLOCAJELE EMOȚIONALE ȘI DESCOPERĂ FERICIREA ADEVĂRATĂ

„Ziua în care m-am iubit cu adevărat” și „Trăiește autentic” - două cărți care vindecă scrise de psihoterapeut Andreea Săvulescu

84 Lei
49 Lei
Comandă

Citind cele două cărți vei reuși să:

 • Tratezi problemele reale și închipuite, evenimentele aparent banale, dar interpretate de către creier drept traume
 • Te întorci la copilul interior și îi îndeplinești nevoile afective și emoționale, pentru a găsi liniștea în prezent
 • Faci pace cu trecutul și trăiești autentic
 • Conștientizezi factorii care blochează accesul fericirii în viața ta
 • Accepți lucrurile pe care nu le poți schimba și preiei controlul asupra vieții tale
 • Depășești obstacolele din calea fericirii și înveți să nu te mai auto-sabotezi

Ziua în care m-am iubit cu adevărat

O carte scrisă din două perspective – personală și psihologică – prin care autoarea se expune cu vulnerabilitate și onestitate, din dorința de a se vindeca de ea însăși. Folosind toate cunoștințele din profesia de psihoterapeut, aceasta se ia drept studiu de caz, se analizează începând cu perioada copilăriei, când nevoile sale afective și emoționale nu au fost satisfăcute, trecând apoi la adolescență, când s-a confruntat cu probleme de adaptare și de încredere în sine din cauza aspectului fizic, până în prezent, când viața de adult s-a dovedit a fi confuză, din cauza traumelor nevindecate din trecut.

Citind această carte vei avea senzația că stai de vorbă cu o prietenă, care îți povestește întreaga ei viață și din experiența căreia ai foarte multe de învățat! Inevitabil te vei regăsi în confesiunea ei și vei descoperi cauza problemelor care te frământă, vei conștientiza motivele din spatele unor comportamente, dar vei identifica și modul în care îți poți trata rănile și lipsurile emoționale.

Realitatea asta m-a speriat, să realizezi că nu știi să te iubești pe tine, după atâta psihologie, la 33 de ani, să înțelegi că nu faci altceva decât să te rănești, e un lucru înspăimântător. Așa am ajuns să caut soluții ca să ies din tipare și să învăț să îmi ofer iubirea pe care am simțit că ceilalți nu mi-o pot da.

45 Lei
35 Lei
Comandă

Trăiește autentic - Lecții de fericire

O carte care conține toate instrumentele necesare pentru a-ți identifica blocajele emoționale, convingerile limitative și obstacolele ce stau în calea fericirii adevărate. Scrisă într-un mod personal, dar din perspectivă mai mult psihologică, această carte îți explică, pas cu pas, metodele prin care să te dezbraci de măștile sociale, de imaginea pe care trebuie să o ai, de lucrurile care nu sunt în acord cu sinele tău. În felul acesta înveți să îți descoperi esența unică, să conștientizezi ce înseamnă să trăiești autentic și să ai controlul propriei vieți!

Pe scurt, citind această carte vei reuși să fii stăpân pe gândurile și pe emoțiile tale și vei trăi viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!

Fericirea e pe gratis, iar scopul meu este de a te ajuta să o descoperi. Îmi place să cred că viaţa este o carte şi vreau să te învăţ să scrii fiecare pagină ca şi cum ar fi cea mai frumoasă! Există suficientă fericire pentru toată lumea!

39 Lei
25 Lei
Comandă

Nu rata cele două cărți dacă:

 • te simți blocat în trecut
 • simți că nu ești fericit/ă și îți dorești o schimbare de durată
 • te regăsești în aceleași tipare relaționale
 • simți că poți mai mult, dar nu știi cum să obții
 • ai răni pe care nu le poate înțelege nimeni și vrei să te vindeci
 • vrei să capeți control asupra gândurilor și a emoțiilor tale
 • vrei să trăiești autentic și conștient

BONUSURI

Comandă acum cele două cărți la pachet și primești cadou 2 ebook-uri in format pdf: Puterea subconștientului și Secretul oamenilor de succes.

Aceste bonusuri conțin informații și exerciții care te vor învăța care sunt trăsăturile oamenilor de succes și cum să îți programezi mintea prin metoda afirmațiilor pentru a obține ceea ce îți dorești..

RECOMANDAT DE:

Cartea-terapie, așa pot denumi această incursiune literară a Andreei către sine, acest drum inițiatic către rescrierea propriu scenariu de viață. Drumul este anevoios, cu hăuri, prăpăstii, mlaștini și înălțimi pe care Andreea are curajul să le străbată. Dependentă de a fi om, și nu psihoterapeut, autoarea are curajul de a privi în interiorul propriilor răni, are curajul de a se destăinui pentru a se elibera, coborând de pe piedestalul pe care mulți dintre oamenii prezenți în procesul psihoterapeutic ne așază. Nu suntem răniți singuri, nu ne vindecăm singuri. Încercăm toată viața să ne vindecăm în relațiile cu ceilalți uitând de cea mai importantă relație, relația cu noi înșine. Andreea ne învață cum să ne liniștim copilul interior și să construim o relație de încredere, siguranță și iubire cu ființa care am fost și suntem. Andreea dăruind, a dobândit! Astfel, ea ne invită spre demersuri vindecătoare, spre proprii întoarceri către nevoi ce ard adânc adânc în fiecare dintre noi, încă din copilărie. Nu este o carte ce oferă soluții minune, nu este un demers spre fericire în 7 pași, este o invitație de a avea curaj să mergem către noi, să începem călătoria către centrul ființei noastre!

Lucian Negoiță – Psihoterapeut principal, formator și supervizor

În carte, Andreea dezvăluie cititorilor latura sa vulnerabilă, vorbește cu onestitate despre omul din spatele profesiei de psihoterapeut, încercând să normalizeze renunțarea la măști și asumarea autenticității cu demnitate și curaj și a întoarcerii către sine. Lucrarea de față are ca menire autovindecarea, dar și facilitarea procesului de identificare și transformare a cititorilor săi. Am apreciat, în mod deosebit, structura volumului, fiecare capitol debutează cu explicarea unor concepte, continuă cu o parte de autodezvăluire și se încheie cu o tehnică psihoterapeutică eficientă, aplicabilă contextului dat. Maniera autentică de exprimare, experiențele prezentate, în care, probabil, mulți se vor regăsi, tehnicile psihoterapeutice descrise, toate acestea îi vor ajuta, cu siguranță, pe lectori să se întoarcă spre sine, locul de unde începe transformarea.

Mădălina Petrescu – Psihoterapeut principal și Lector Universitar Doctor

DESPRE AUTOARE:

Andreea Săvulescu este în primul rând OM, și în al doilea rând, psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniană, dar și copywriter pe artaeducatiei.com.

Mă consider o persoană norocoasă. Mi-am descoperit de mică vocaţia, am ştiut mereu care este scopul meu în această lume. M-am visat psiholog, m-am visat oferind speranţă. Mi-am dorit, am muncit, iar visul meu s-a transpus în realitate. Astăzi aduc zâmbete pe feţele oamenilor, pentru că în sfârşit am înţeles. Am înţeles că eu sunt creatorul propriului meu Univers. Iar lumea pe care mi-am făurit-o este magică şi îmi oferă puterea de a-i ajuta şi pe alţii, de a te ajuta pe tine să devii arhitectul propriei tale vieţi.

COMANDĂ AICI PACHETUL CARE TE VA AJUTA SĂ ÎȚI VINDECI SUFLETUL!

84 Lei
49 Lei